Kewarganegaraan Saint Kitts sareng Dokumén Wajib Nevis

Kewarganegaraan Saint Kitts sareng Dokumén Wajib Nevis

Dokumén diperlukeun

Sadaya Panawaran wajib dibéré ieu:

  • Lengkep formulir aplikasi C1
  • Lengkep formulir aplikasi C2
  • Lengkep formulir aplikasi C3
  • Kutipan aslina tina catetan kalahiran lengkep atanapi salinan sertipikat sertipikat kalahiran (sapertos dokumen kalahiran anu ogé nyertakeun detil indungna, atanapi ngadaptar somah, buku kulawarga jsb)
  • Salin buktina anu ngahasilkeun nami parobihan (Daérah Jajak Pendapat atanapi sasarenganana sah, upami berlaku)
  • Salin kartu anu disertifikasi ayeuna (s) (barudak dina yuswa 16 taun dikaluarkeun)
  • Salinan anu pasertipikasi paspor ayeuna anu nunjukkeun nami, kawarganagaraan poto / kawarganagaraan, tanggal sareng tempat ngaluarkeun, tanggal kadaluarsa, nomer paspor sareng nagara anu ngaluarkeun.
  • Hasil Uji HIV kedah henteu langkung lami tibatan 3 bulan (barudak di handapeun umur 12 taun dikaluarkeun)
  • Sertipikasi Pulisi "sertipikat teu aya catetan kriminal" atanapi "sertipikat palis pulisi" ti nagara kawarganagaraan sareng nagara mana waé anjeun parantos cicing langkung ti 1 taun salami 10 taun katukang 16 taun (barudak di handapeun umur XNUMX taun dikaluarkeun)
  • Genep (6) ukuran ukuranna 35 x 45mm, dicandak dina genep (6) bulan kapengker (NB salah sahiji foto kedah disertakeun sareng napel kana bentuk C2)

Kewarganegaraan Saint Kitts sareng Dokumén Wajib Nevis

Dokumén dukungan sanés anu dibutuhkeun tina ngalamar utama:

  • Bentuk aplikasi C4 (Pilihan SIDF)
  • Rengse Perjual sareng Perjangjian Penjualan (Pilihan Perumahan Perumahan Disatujuan)
  • Sahenteuna 1 referensi profésional asli (contona ti pengacara, notaris masarakat, akuntan charted atanapi profésional anu sami nangtung) henteu langkung lami tibatan 6 bulan.
  • Pernyataan Bank kanggo periode 12 bulan ti tanggal pangiriman aplikasi
  • Sahenteuna 1 serat rujukan bank aslina anu dikaluarkeun ku bank anu diakui sacara internasional, teu langkung lami tibatan 6 bulan.
  • Saleresna salinan Militér Rekam atanapi pangecualian ti jasa militer (upami relevan)
  • 1 dokumen bukti asli alamat perumahan (sapertos salinan sertipikat bil utility anyar atanapi pernyataan bank anu nunjukkeun nami lengkep sareng alamat, atanapi konfirmasi tinulis ti bank, pengacara, akuntan chartered atanapi umum notaris).
  • Surat Pakasaban anu nyatakeun mimiti pagawean, posisi dicekel sareng gaji anu diraih
  • Salin sertifikasi dokumen Lisénsi Usaha atanapi Perbadanan
  • 1 Petikan Asli catetan kawin atanapi salinan sertipikat pernikahan (s) upami dilereskeun (ie upami jalmi kawin sacara babarengan).
  • Salinan dokumen cerai (upami lumaku).
  • Pernyataan sareng buktosna sumber dana pikeun ditinemkeun di St Kitts sareng Nevis
  • Affidavit kauangan kauangan kanggo ngalamar umur antara 18 -30
  • Salin Tertipikat Gelar Universitas (upami relevan)
  • Daya Pengacara Terbatas