Kawarganagaraan Saint Kits sareng Peryogina Nevis

Kawarganagaraan Saint Kits sareng Peryogina Nevis

sarat

Pikeun cocog pikeun kawarganagaraan di handapeun pilihan perumahan, pamaréntahan ngalamar ngalamar ngajantenkeun investasi dina ditunjuk, resmi disatujuan perumahan sareng nilai sahanteuna AS $ 400,000 ditambah pamayaran waragad pamaréntah sareng waragad sanés sareng pajeg. Kusabab prosedur aplikasi di handapeun pilihan ieu ngaluarkeun pamayaran perumahan, ieu tiasa manjangkeun waktos pamolah gumantung kana barang anu dipilih. Perumahan tiasa dijual deui 5 taun saatos ngagaleuh na moal meunang pembeli salajengna pikeun kawarganagaraan. Daptar ngembangkeun real estate anu disatujuan diterbitkeun dina Perumahan Real Estate anu Disatujuan

Pemerolehan kawarganagaraan di handapeun pilihan SIDF ngabutuhkeun kontribusi pikeun Yayasan Diversification Yayasan Gula.