Kitts sareng Nevis 60 prosés gancangan

ST KITTS sareng NEVIS 60 PROSES DARI KARCANG

Proses Aplikasi Dipercepat (AAP) anu disatujuan ku Pamaréntah St. Kitts sareng Nevis dina Oktober 2016 ngamungkinkeun aplikasi sareng Kamanusaan Ku Program Investment janten gancang ka pemprosesan 60 dinten.

Jalma anu ngahudang ngamangpaatkeun AAP bakal diperyogikeun pikeun nyayogikeun sadayana kritéria wajib sareng ngalebetkeun dokumén pendukung anu diperyogikeun pikeun nerapkeun kawarganagaraan ku investasi.

Aplikasi bakal dibéré perlakuan gancangan ti Kamanusaan Nasional ku Unit Pelabuhan, Panyadia Kasugihan Kusabab sareng St Kitts sareng Kantor Ékspor. Salaku bonus prosés ieu ogé kalebet aplikasi sareng pengolahan St. Christopher (St Kitts) sareng paspor Nevis.

Nerapkeun nganggo AAP tiasa ningali aplikasi anu réngsé dina 60 dinten kalayan sababaraha aplikasi anu parantos réngsé samentawis 45 dinten.

Waragad Proses AAP (kalebet Biaya Kasabaran Karna)

  • Ngalamar Utama: US $ 25,000.00
  • Gumantung di luhur 16 taun: US $ 20,000.00

Salian AS $ 25,000.00 sareng waragad pangolahan AAP AS $ 20,000.00, fee tambahan US $ 500.00 per jalma bakal tiasa ditrapkeun pikeun ngolah St. Kitts sareng Nevis Passport pikeun tanggungan masing-masing dina yuswa 16 taun.

Tong hilap ngahubungi Tim Manajemén Kewarganegaraan ku Unit Pelabuhan pikeun pananya ngeunaan Proses Aplikasi Dipercepat. 

Bantahan

Dipanjangkeun waktos waktos waktos pikeun pihak-pihak anu sékrési anu narékahan séktor panyokong ti nagara-nagara di handap ieu moal layak pikeun AAP:

  • Républik Irak,
  • Républik Yaman,
  • Républik Federal of Nigeria,