Kawarganagaraan St. Kitts sareng Nevis - Dana Tumuwuh Sustainable (SGF), Ngalamar Tunggal - Kamanusaan Saint Kitts sareng Nevis

Kawarganagaraan St. Kitts sareng Nevis - Dana Tumuwuh Sustainable (SGF), Ngalamar Tunggal

harga biasa
$12,000.00
harga diobral
$12,000.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 
Pajak kaasup.

Kawarganagaraan St. Kitts sareng Nevis - Dana Tumuwuh Sustainable (SGF), Ngalamar Tunggal

DANA SUMBANG GRATIS (SGF) KONTUK

Ngalamar tiasa cocog sareng kawarganagaraan ngalangkungan kontribusi pikeun Dana Pertumbuhan Sustainable (SGF).

  • Ngalamar Bujang: kontribusi anu henteu tiasa mayar deui US $ 150,000 diperyogikeun
  • Ngalamar utami dugi ka tilu tanggungan (contona, pasangan sareng dua murangkalih): kontribusi anu henteu tiasa mayar deui US $ 195,000 diperyogikeun
  • Tanggungan tambahan, henteu paduli Umur: US $ 10,000

Saatos kiriman aplikasi, karajinan anu henteu dibayar deui sareng biaya ngolah ogé kudu dibayar. Ieu waragad pikeun US $ 7,500 pikeun pelamar utama, jeung US $ 4,000 pikeun masing-masing gumantung panerapan utami anu langkung umur 16 taun.