Kewarganegaraan St. Kitts sareng Nevis - Investasi perumahan, kulawarga - Kewarganegaraan Saint Kitts sareng Nevis

Kewarganegaraan St. Kitts sareng Nevis - Investasi perumahan, kulawarga

harga biasa
$13,500.00
harga diobral
$13,500.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 
Pajak kaasup.

Kewarganegaraan St. Kitts sareng Nevis - Investasi perumahan, kulawarga

INVESTMENT ESTATE REAL - CITIZENSHIP ST. KITTU sareng NEVIS

Ngalamar tiasa cocog sareng kawarganagaraan ngalangkungan investasi dina proyék perumahan anu tos disatujuan, anu tiasa kalebet saham hotél, villa, sareng unit kondominium. Investasi perumahan minimum minimum anu dibutuhkeun ku hukum nyaéta US $ 200,000 (ditahan deui saatos 7 taun) or US $ 400,000 (ditahan deui saatos 5 taun) pikeun tiap pelamar utama.

Saatos kiriman aplikasi, karajinan anu henteu dibayar deui sareng biaya ngolah ogé kedah dibayar. Ieu waragad pikeun US $ 7,500 pikeun pelamar utama, jeung US $ 4,000 pikeun masing-masing gumantung pelamar utami anu langkung ageung 16 taun.

Dina persetujuan prinsip dasar aplikasi anu dilakukeun ngaliwatan investasi perumahan, biaya Pamaréntah kanggo jalan, saperti kieu:

  • Ngalamar utami: US $ 35,050
  • Garwa anu utama ngalamar: US $ 20,050
  • Naon wae tanggungan mumpuni anu sanés anu sanés paduli umur: US $ 10,050

Salaku tambahan pikeun biaya ieu, pembeli perumahan kudu sadar biaya jual (utamina sumbangan dana asuransi wajib sareng waragad conveyance).